Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 05:26 - Комунистите срещу Дянков. Шерифи срещу Милиционери. Стандарт по щатски.
Автор: tastarosa Категория: Политика   
Прочетен: 1156 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 03.03.2010 06:07


За има няма няколко дни започна да се набива на очи най-новата "идея" на различните засегнати страни (основно гневни комунисти) от близкото минало министърът на финансите Симеон Дянков да бъде свален от пост; да си подавал оставката, бил некомпетентен, бъркал категории, бил неграмотен и вреден, правил безумни реформии, от ДПС пък го определиха с мекото "неподходящ" и тн. И аз бих добавил, че май наистина взе да ви става "неподходящ", комуняги и нагли крадци на българските граждани! И имам приятното усещане, че ще ви става все по-неподходящ и все по-неподходящ! Искрено се надявам! Направо дано ви стане неудобен и ръбещ, така че да го усетите, докато лъсне цялата наглост, която бяхте превърнали в стандарт през последните години. Наглост в краденето, наглост в говоренето, наглост в поведението, във всичко! Симеон Дянков говори в различни свои изказвания за "бивши политици от близкото минало", "бити карти" и тн. Това вече ще е стандарта! Стандарт по щатски, където Дянков е получил своето образование и признание като един от най-добрите експерти-финансисти в света. Не може едни хора, които нямат нито властта в момента, нито компетенцията и най-вече моралното право да се опитват да оспорват компетенциите на министъра. И трябва да престанете вече с онзи крайно отвращаващ комунистически подход на тоталната демагогия да се говори с някаква натрапчива убеденост, че черното е бяло, че краденето е бюджетиране, че откровената лъжа е изконна истина и че Овчаров не е крал пари, а Масларова е просто една добра жена. И престанете да се слагате на места, където не ви е мястото! (за комунистите става дума). Не може от едната страна да седи Световната Банка, МВФ, ЕК и прочие, а от другата Станишев, Софиянски, Първанов, Доган с шизофренна убеденост да подлагат под съмнение авторитета на Дянков. Предлагам от тук нататък да престанеме с шизофрениите! И всъщност цялата тази канонада срещу Дянков от последните няколко дена означава само едно - страх! Страх от целенасочени, ясни, открити, смели и най-вече последователни действия от страна на Дянков като министър на финансите и естествено от Големия с мускулите.. Бойко Борисов! Аз си мисля, че този път шерифите ще сгащат милициoнерите! Остава да видим и присъди.. по щатски стандарт. Наздраве!




Гласувай:
3



1. ok3223 - Гледай ти
03.03.2010 06:28
и малоумника Симо Дянков имал ФЕН. Има поговорка, краставите магарета през 9 байра се подушват и сдушват. Така е. Ако този манияк и глупак ти харесва е твой проблем. Но за съжаление не е от породата, която си внушаваш, че е, а един от хилядите провалени чиновници СБ. Човек който първо говори ,а после мисли и не може, и не знае как да си конторолира устата, не става за нищо сваястно, още по-малко за министър. Умните хора малко говорят и преди да кажат каквото и да е, първо го обмислят добре, а не говорят недомислици, и се опитват да доразсипят останалото читаво от българската икономика.
Този Данков е едно недоразумение, натресена от кукловодите на още по-голямото недоразумение ББ.
За съжаление, такава е горчивата истина.
цитирай
2. анонимен - ...
03.03.2010 20:46
Не разбирам само кое му е малоумното на Дянков? И защо да ми е проблем да го одобрявам като политик и специалист? Един от хилядите провалени чиновници на СБ? А Бойко Борисов сигурно е един от хилядите разочаровани от ниското заплащане в пожарникарската професия пожарникар?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tastarosa
Категория: Бизнес
Прочетен: 12438
Постинги: 2
Коментари: 3
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930